Over ons

De Beleggingsgroep concentreert zich op het beleggen in, en ontwikkelen van woon-, winkel- en kantoorpanden in de regio midden Nederland en groot Amsterdam. In deze branche leveren wij een toegevoegde waarde voor de eindgebruikers van vastgoedobjecten. Deze toegevoegde waarde en een gemotiveerd team van specialisten werken dagelijks aan de uitbreiding van de beleggingsportefeuille en verbetering van de bestaande objecten in portefeuille.

Daar wij beschikken over een brede technische expertise kunnen wij snel de technische staat van vastgoed beoordelen. Daarnaast werken wij samen met een team van gerenommeerde specialisten van o.a. architecten en aannemers en onderhouden wij goede contacten met de verschillende overheidsinstanties waarbinnen wij werkzaam zijn. Op het gebied van fiscale- en juridische vraagstukken kan er door ons adequaat worden opgetreden, deze aspecten worden dagelijks behandeld in onze vastgoedpraktijk. Op het gebied van regelgeving heeft De Beleggingsgroep een brede expertise, nauwlettend wordt er ingespeeld op de verschillende wijzigingen die overheidsinstanties doorvoeren.

De Beleggingsgroep werkt nauw samen met een aantal professionele beheerders, zij zijn het aanspreekpunt voor onze huurders. De Beleggingsgroep streeft naar een optimale verstandhouding tussen huurder en verhuurder en is vaak persoonlijk betrokken bij de verschillende wensen en eisen.